Hoe was of is de schade bij jullie na de storm?

Ik moet zeggen dat het dit keer meevalt bij ons. De storm ging tekeer, maar gelukkig geen schade tot nu toe aan en om ons huis.

Onderweg gisteren van Volendam naar Ede wel veel wind gehad. De auto slingerde heen en weer. Ik had mij ingelezen bij de ANWB app. Twee handen aan het stuur, niet harder dan 100km per uur rijden, zo mogelijk het midden van de weg gebruiken, etc etc. Gelukkig regende het niet toen wij op de weg waren. Wij hadden geluk dat er meerdere bomen op de snelweg lagen. Daardoor waren de wegen afgekruist. Dan heb je al snel file in Nederland. Dus iedereen reed heel erg langzaam. Nergens harder dan 90km per uur. Mijn zoon gaf de tip om niet naast de vluchtstrook te rijden. Dan had je namelijk meer kans op een boom op je dak.

Als ik het niet vertrouwd had was ik terug gegaan naar ons huisje in Volendam. Dan maar een schooldag missen. Maar volgens de weerberichten was het vooral aan de westkust mega storm. Klopt ook wel. Rond Utrecht was het eens stuk beter te doen.

Het geluid van de wind aan zee. Fantastisch. Vergeten wij noooooooit meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s