Onze kat heeft verkering.

Het lijkt erop dat onze kat verkering heeft. Af en toe mag ze een uurtje buiten spelen. Totdat het warm weer wordt. Als de mensen de ramen open laten staan moet onze kat weer binnen blijven. Ik wil geen overlast in de buurt met een kat die bij iedereen naar binnen gaat. Van de week zag ik dit;

Tja, wat moet je dan? De verkering afkeuren? Ik ben heel vriendelijk gebleven. Ik had ook niet het idee dat die ‘rooie’ bang voor mij was. Met ruzie los je niks op. Gewoon open en aardig blijven. Op die manier bereik je het meeste. Binnenkort die kater maar eens uitnodigen tijdens een etentje πŸ€ͺ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s