Left overs van popcorn.

Wij eten best veel popcorn. Soms de makkelijke magnetron popcorn. Een andere keer weer uit een zak met mais. Daarvan een handje in de koekenpan met een beetje olie. Denk er wel aan om een deksel op de pan te doen ๐Ÿคช.

Als wij de magnetron popcorn gebruiken houden wij weleens ongepofte mais over. Op dit moment best veel. Ik heb een nieuwe magnetron. De vorige ging na 24 jaar trouwe dienst kapot. Ik heb hetzelfde merk weer gekocht. Moet goed zijn. Ik moet nog even aan een donkere deur. Ik kan de zak niet zien opbollen. Ik ga nu op het pop geluid af. Om op safe te spelen en niet verbrande popcorn te hebben doe ik dus iets te vroeg het deurtje open.

Het ongeplofte mais wilde mijn zoon bewaren. Zo zonde anders mam. Verzameld in een bakje. Op een gegeven moment de pan aangezet en het mais erin. En jawel; ze werden omgetoverd in popcorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s