Wattenstokjes.

Ik gebruik de goedkoopste. Van plastic…. onze kat is er dol op. Zodra ik s’morgens opsta en de verwarming voor de kids heb aangezet, ga ik door naar de badkamer voor het ochtend ritueel. Daar hoort een wattenstokje bij. Onze kat zit altijd in de gootsteen. Als de kraan aangaat likt zij de laatste druppels op. Als ik een wattenstokje pak….. moet ik deze goed vasthouden. De kat aast er elke keer weer op. Zodra ik het stokje ergens neerleg grist zij hem voor mijn neus weg. Zucht. Meestal vind ik het stokje kapot geknauwd ergens beneden liggen.

Maar helaas voor Dolf, onze kat. Plastic stokjes zijn bijna passe. Bamboe, karton of papier it is.

Bij Ali expres voor weinig. Maar dan ben je door het vervoer slecht bezig voor het milieu. De Albert Hein heeft houten stokjes. De Hema soort papier/duurzaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s