Twee soorten spaghetti.

Mijn zoon vraagt steeds vaker om gezond eten. Hij lust steeds meer en is op zoek naar lekker en goed eten. Laatst maakte ik volkoren spaghetti voor de kinderen. Als je deze maar lang genoeg kookt dan merk je geen verschil met die andere soort. Ikzelf eet iets vaker koolhydraat arm. In het begin dacht ik; pffff, twee soorten eten koken. Geen zin in. Maar de kids lusten de courgette slierten als bijgerecht. Dus zij eten volkoren pasta met verse tomatensaus. Ik bewaar wat niet gepureerde tomaten om door mijn courgettini te doen.

Gelukkig hou ik vaak nog over. Daar maar ik de volgende dag courgette pannenkoekjes van. Zo lekker. De gebakken courgette slierten kneed ik leeg van vocht. Dit in een kom. Een beetje bloem, geraspte 30+ kaas en een ei erbij. Husselen en bakken maar. Van een diner door naar een lekkere lunch de volgende dag. Ik zeg, goed bezig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s