Een kat en vogels.

Wij hebben een huis kat. Nood gedwongen.

Wij kregen een kitten via de over buren. Te lief. Wij lieten onze kat in huis. Geen zin in een nestje. Na een half jaar mochten wij haar laten helpen. Gedaan. Daarna zou zij naar buiten mogen. Helaas. Zij maakte hier misbruik van. Ging bij elke raam die open stond naar binnen.

Na vele klachten is onze ‘geholpen’ kat alsnog een binnen kat. Wie weet wordt iedereen daar ooit toe gedwongen. Ik hoorde laatst in het nieuws dat katten slecht zijn voor het milieu. Ze eten vogeltjes op ๐Ÿ˜ณ. Het moet toch niet gekker worden in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s