Onze kat vecht met groente.

Op het bed van mijn dochter liggen de vitaminies van de Lidl. Helemaal compleet.

S’nachts en als wij van huis zijn dan zit onze kat opgesloten op de gang. Klinkt niet aardig. Maar met onze gang bedoelen wij de gang benden naar het toilet, de trap naar boven, de overloop, de slaapkamer van mijn dochter, de trap naar de zolder en de man cave ruimte op zolder. Dat is best heel erg ruim lijkt mij. Op de slaapkamer van mijn dochter zit de kat vaak in de vensterbank. Daar heeft zij uitzicht over de hele wijk. Op deze kamer slaapt de kat heel soms. Altijd op een deken. Goedgekeurd. Geen haren in bed.

S’nachts horen wij soms een gestommel. Dan liggen wij allen in een deuk. Met wie is ze nu aan het vechten? De laatste keer was het meneer bloemkool van de vitaminies. Die keek daarna ook heel erg verbaasd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s