De Albert Hein mini’s…. Wel of niet?

Mijn dochter vind deze leuk. Zij gaat hiervoor sparen. Leuke huisjes met lampjes erin. En ik denk dan, why not? Iets met een kerst traditie…. ik hoor het woord traditie weer voorbij komen.

Ik vroeg aan de dame achter de kassa; gaan de huisjes hard? Het lijkt een super leuke actie. Zegt zij; mensen vragen aan mij of dit van karton is, als ik zeg, nee, het is van plastic, dan gooien sommige mensen de zakjes terug naar mij toe.

Bijzonder. Je kan het ergens niet mee eens zijn. Tegen plastic. Maar zeg dan gewoon netjes nee. En laat de dame achter de kassa met rust.

Ondertussen sparen wij wel het kerstdorp van de Albert Hein. Ik denk maar zo; ik kan naar de intra tuin gaan en daar een kant en klare kerstdorp kopen. Dit kost mij veel geld. Ik kan ook met mijn zoon en dochter de Albert Hein huisjes sparen voor een dorp. Voor ons ‘gratis’. Voor mijn kinderen leuk om elke keer weer een pakje te openen. Ik weet nu al zeker dat dit ‘kerst’ huis van de Albert Hein elk jaar weer tevoorschijn komt. Dus nee, geen weg gooi maatschappij wat ons betreft. Wij gaan dit jaren en jaren opzetten. En wie weet neemt een van de kinderen dit mee als zij op zichzelf gaan wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s