De wasstraat en lolly’s/iets met tradities.

Een tip. Als je door de wasstraat gaat en een lolly verwacht voor je kinderen…… stop dan niet de auto vol kids. Dan denkt de meneer van de wasstraat; toedeledokie. Ik ga geen schoolreis sponsoren.

Mijn dochter had zin in een cola lolly. De auto was vies, dus wij samen naar de wasstraat. Meestal was ik de auto zelf op mijn oprit. Maar een a twee keer per jaar gaan wij naar de wasstraat. Onderweg kwamen wij twee vriendinnen van haar tegen. Deuren open; Eva, wil je spelen? Zegt Eva; wij gaan naar de wasstraat voor een lolly 😬. Of ze mee mochten. Drie dames op de achterbank.

Op het moment dat ik bij de wasstraat stond en het goedkoopste programma vroeg zag ik de meneer daar al chagrijnig bij kijken. Ik zag persoonlijk alleen maar die bus met lolly’s. Hij zag drie meiden op de achterbank voor 9 euro. Geen lolly waard. Helaas.

Volgende keer ga ik gewoon weer voor het goedkope programma. Neem ik zelf lolly’s mee. Iets met tradities, ik hou ervan, dan maar ongezond. In een wasstraat hoor je een disco lolly in je mond te hebben πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s