Only the lonely goudvis.

Wij hadden er twee. Goudvissen. Een ging vrij snel dood. Dus nu hebben wij een einzelgΓ€nger. Geen idee hoe hij of zij heet. Au of Di. Aangezien wij AuDi op het aanrecht hadden staan toen ze nog met z’n tweeΓ«n waren.

Laatst haalde ik plantjes voor onze vis bij Zo en Zoo. Voorheen betaalde ik kapitalen voor een enkele tak. Nu kreeg ik heel veel mee voor een paar euro. Ik dacht; ik neem twee bosjes zodat mijn visje een gezellig oerwoud zou hebben. Als je dan toch alleen bent is het wel leuk om in je uppie verstoppertje te spelen. Krijg ik mij toch een mega bos maal twee. Zucht. Geen pijl op te trekken wat ik krijg aan spullen en service bij zo en zoo. Ik baal nog steeds dat zij een soort alleenheerser zijn in Ede. Met een beetje concurrentie waren zij mij allang kwijt!

Bij het kopen van de plantjes vroeg ik of mijn vis ‘alleen’ zou zijn. Zal ik een tweede erbij zetten? Zegt meneer; niet doen. Een ‘vreemde’ vis erbij wordt ruzie. Okido. Wij laten het bij een.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s