Lekkernijen uit Canada.

Nou ja, dan belt er een vriendin aan met lekkernijen uit Canada. Zij weet dat mijn kinderen en ik van aparte snoep dingen houden. Wij kunnen hier zo van genieten. Zij gaf afgelopen weken toen zij in Canada al aan dat zij iets voor ons zou meenemen.

Pffff. Voel mij bijna schuldig. Zij heeft dit toch allemaal maar in die koffer mee moeten slepen. Maar vanmiddag ging de deurbel. Een tas vol lekkers. Wat zullen mijn kinderen verrast zijn als zij dinsdag weer thuis zijn. Onbekend snoep. En het ziet er goeeeeeeed uit!

Maarrrr, golden girls, zal ik iets lekkers bewaren voor ons diner op 7 december? Nog even bedenken wat wij gaan doen. To good to go viel tegen begreep ik. Jammer. Volgens mij ben ik aan de beurt om te koken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s