Een laser lamp en een kat.

Ik blijf erbij; een laser lamp doet wonderen in ons huis. De kat, onze Dolfje, is dol op het lampje. Zij gaat los zodra ze het apparaat alleen al ziet. Zo leuk om te zien. Zodra de kinderen en ik s’morgens wakker worden gaat de slaapkamer deur open. De kat is dan zo vol energie. Soms zijn de kinderen daar bang voor. Gelukkig heb ik overwicht. Als ik roep; foei, dan blijft ze op haar plaats.

Na ons ontbijt, tanden poetsten etc, moet de kat naar de gang. Als je haar oppakt gaat ze blazen. Ze wil niet naar de gang. Pak dan het lampje maar eens. De ene dag mag Eva, de andere dag Daan. Zij krijgen de kat met het lampje de gang in. Soms gaan ze nog eens los op de trap. De kat rent dan van beneden naar boven etc etc heen en weer.

Dan gaat de deur pats boem ineens dicht. Zielig? Geen idee. Ze blijft dit elke dag doen zonder te mokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s