Een kinder slaapkamer die al 10/11 jaar meegaat.

Ik zie zoveel mooie kinderslaapkamers voorbij komen. Mijn kinderen gingen van hun ledikant meteen door naar een volwassenen bed. Tussenstap hebben wij overgeslagen. In het begin best gek; zo’n klein hummetje in een mega groot bed. Ze durfden s’nachts nooit uit bed te stappen. Er zitten in ons huis monsters onder het bed πŸ€ͺ. Ik ben daar nooit tegenin gegaan. Ik vind het trouwens wel heel knap dat er bij Eva een monster onder het bed past……zie foto.

De kast en ladekast (vroeger de commode) staan nu alweer 11 jaar in de kamers van de kinderen. Een paar stickers op de muur, een leuk dekbed en een gratis gekregen mosquito net maken de slaapkamer iets gezelliger en volwassener (Bij Eva).

Als de kinderen naar de middelbare school gaan krijgen ze een opgepimpte kamer. Daan wil een hoogslaper met een buro eronder. Nog bijna twee jaar te gaan. En de meubels….. even kijken tegen die tijd hoe het budget is.

Weer die dieren in ons huishouden. Vlinders aan de muur (stickers van de Lidl). Een paarden dekbed (Lidl) en een plat gereden zebra (uit de fabriek, dus nep, van de kwantum).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s