Zelf kaas crackers maken.

Ik kocht ooit een soort kaas popcorn. Puur natuur kaas. Heerlijk. Maar erg duur.

Tegenwoordig koop ik als ik bij de Lidl ben een geraspte 30+ kaas. Liefst belegen.

Pak een ovenschaal of wat dan ook. Leg daar een stuk bakpapier op. Dan kleine hompjes kaas. Heel belangrijk; vooral niet te hoog. Eigenlijk zo laag mogelijk. Op 180 graden. Voor ongeveer 15 minuten. Dan nog een keer omdraaien. Weer 10 minuutjes. Ligt een beetje aan je oven. Af laten koelen. En dan smullen maar. Ik lees dat mensen dit als basis gebruiken voor een cracker. Je kan een plak kipfilet erop leggen. Ikzelf eet ze puur natuur. En ze vullen. Ze zijn heerlijk. Succes!

Ps. Ik heb laatst een lading gemaakt met Italiaanse kruiden eroverheen. Ook erg lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s