Mijn ex, zijn vriendin en ik.

Het gaat goed tussen mijn ex, zijn vriendin en mij. Best wel bijzonder. Of niet. Uiteindelijk ga je voor het geluk van je kinderen. En als je dan door een deur kan is dit wel zo fijn. Het koste wel wat jaren hoor. Maar nu na drie jaar kan ik zeggen; het is goed zo. Zij zijn samen happy. Ik ben als single happy. En ondertussen helpen wij elkaar waar nodig is.

En dan krijg je via een moeder van school een app. Geweldig. Wat leuuuuuuuk! Daarin staat dat ik, Henriette niet goed is voor haar man. Boven mij staat de naam Priscilla. Neeeee, laat dit nu de nieuwe vriendin zijn van mijn ex. Vroeger wilde ik Louise heten, die staat er ook gewoon tussen. Ik liet dit plaatje aan ze zien. Zij kwam niet meer bij. Mijn ex….. vond het wel grappig. Arme hij. Drie maal de naam….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s