Vlees van de slowcooker.

Wat vond ik het eng. S’morgens de deur uit lopen. Vlees in de slowcooker. Pan aanzetten. Om 17:00 thuis komen en warm vlees klaar hebben.

Vliegt de boel niet in de hens? Brand het eten niet aan? Is het wel lekker?

Mijn eerste makkelijke recept. Een neppert hoor. Geef ik toe. Braadvlees in de aanbieding. Een blik kokosmelk, pakje rendang mix van de Conimex, nog wat andere kruiden en veel uien. De avond van te voren gesneden. S’morgens om 7:00 alles in de pan gelegd. Pan aan op gedurende 8 uur. Daarna gaat de pan over op warm houden voor 4 uur. Gedaan. Mijn vader zou om 15:00 de kinderen uit school halen. Ik vroeg hem een keer te roeren in de pan…… lucky me, ik mocht om 15:00 naar huis. Dus ik kon zelf even roeren. Die geur als je thuiskomt! En de smaak….. mijn vader ging proeven. En nog een keer en nogmaals….. Zooooooo lekker. In een paar minuten aardappel puree gemaakt en sperziebonen opgewarmd. Wat een heerlijk maaltijd.

Dit ga ik vaker doen. Pannetje s’morgens aan. Eenmaal uit het werk een gezonde lekkere maaltijd.

En mensen die het eng vinden om de stekker in het stopcontact te hebben….. doe jij je diepvries en koelkast uit als je de deur uitgaat? De slowcooker vraagt nog minder stroom dan een koelkast of vriezer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s