Een week verder met mijn nieuwe pillen.

Vorige week maandag mijn nieuwe hormoon pillen opgehaald. Een lichtere soort dan mijn vorige. Krijg ik een strip mee voor 10 dagen…. zonder herhaal recept. Ik geef aan dat ik vier weken op deze pillen heb moeten wachten. Dus zijn ze over 10 dagen dan wel op voorraad? Ze keek in de la. Waarschijnlijk wel. Fijn. Maar hoe ga ik ze dan krijgen zonder herhaal recept? Dat was een goeie opmerking. Dank u.

De arts heeft ruim 700 pillen voorgeschreven. Oftewel, voor twee jaar. Daar ligt het dus niet aan. Gelukkig kon ze een herhaal recept regelen. Na precies een week mag ik meer pillen halen. Eerst even kijken hoe ik reageer op de nieuwe pillen. Tot nu toe lijkt het nog mee te vallen. Ik heb wel veel gewrichtspijn. Maar dit had ik in het begin ook met de vorige pillen. Na vijf maanden was dit weg. Opvliegers…. waren ook tijdelijk. Maar depressief ben ik nooit geweest met mijn oude medicijn. En nu? Ik heb vooral minder energie. Kan ook door de herfst komen. Ik neem nu even pas op de plaats. Leuke dingen doen ter ontspanning. Op tijd naar bed en verder even niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s