Waar is β€˜onze’ pizza chips gebleven?

Afgelopen maanden was deze chips te koop. Ik kocht deze bij de Appie XL. Laatst was de Lays chips in de aanbieding. Dus ik dacht; ik ga losssssssss. Ik weet namelijk dat mijn kinderen deze smaak zo lekker vinden. Maar helaas. Ik keek in de stelling. Nogmaals. Leeg. Een week later lag er een andere smaak. Zure bommen smaak. Zucht. Wat jammer. Onze favourite weg. Niet meer te koop. De vervanger gekocht. Tja, wat zal ik daarover zeggen? Niet vies. Maar zeker niet te vergelijken met de pizza smaak. Die was en is zoveel lekkerder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s