Mijn meisje is echt grooooooot geworden.

Mijn ex en ik zagen van de zomer dat onze dochter steeds schever ging lopen. Ze was natuurlijk ook mega gegroeid. Zou het corset te klein zijn? Afspraak gemaakt in het Wilhelmina kinderziekenhuis. Jawel. Wij hadden gelijk. Er werd een nieuwe gemaakt. Deze moest nog wel op maat gemaakt worden. Maar degene die dit normaal deed kreeg een hernia in zijn vakantie. Arme Eef. Ze ging schever en schever lopen. Wij als ouders vonden dit zorgelijk. Maar wat moet je? Wat kan je? Ik ging al rondvragen voor een gipsmeester in Amsterdam of, waar dan ook. Gelukkig kwam toen het telefoontje. Ze hadden een tijdelijke vervanger. In de week dat Eva bij haar vader was. Hij ging graag naar Utrecht om het corset op maat te laten maken. Super fijn.

2,5 uur waren ze bezig. Maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. Afgelopen week een controle foto laten maken. En de rug van Eva was nu al een stuk rechter dan voorheen. Zo bijzonder om te zien. Van heeeeeeeel erg scheef met een te kleine corset naar een nieuw op maat gemaakt corset een veel rechtere rug. Zo fijn! ๐Ÿฅฐ

De linker is van vorig jaar januari. Wat is zij gegroeid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s