Iets gemerkt van vrijdag de 13de?

Ik zag gisteren in het nieuws dat je je vooral niet moest focussen op slechte dingen die kunnen gebeuren op vrijdag de 13de. Als die dag zou betekenen; alleen maar leuke dingen, dan gebeuren er meer leuke dingen.

Ok. Klinkt aannemelijk. Maarrrr, ik was gisteren gewoon aan het werk. En het ene na het andere nare bericht kreeg ik te horen. Over mensen die ziek zijn geworden, hun partners, een operatie bij een bekende en ga zo maar door. Hoe kon en kan ik hier een positieve draai aan geven?

Gisteren was een dag die altijd ergens in het jaar kan voorkomen. Deze keer was hij hectisch en heftig. Zelfs daar zitten toch ook bijzondere momenten in. Maar dat was gisteren. Vandaag, vooral vanavond, ga ik een feestje bouwen met dierbare mensen. Niet eens zelf gepland. Het is voor een deel toch je eigen mindset. Maak van je half lege glas een half vol glas. Geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s