Koolhydraat arm eten?

Ooit een tijd gedaan. Koolhydraat arm eten. Ik kan zeggen, dan val je af. Super. Maar zodra je dit weer gaat eten…. kom je aan. En volgens mij is brood niet voor niks uitgevonden. Zitten vele voedingsstoffen in zoals jodium etc.

Natuurlijk is er niks mis met goede zalm, noten, groene groentes en wat fruit te eten. Koolhydraat arm. Waar het volgens mij om draait is dat je geen snoep, chips en alcohol tot je neemt. Als je je aan deze regels kunt houden ben je al een heel eind…… dacht ik. Mijn buik groeit. Pff, ik zou moeten gaan sporten. Kom ik niet aan toe. Genoeg aan een huishouden, werk en opvoeden van twee kinderen in mijn uppie. Waarom groeit mijn buik? Ik zit op een forum voor ex borstkanker patiΓ«nten. Iedereen die aan tamoxifen zit heeft een lichaams verandering. Een buik die groeit. Gewicht wat meer wordt. Vet in de zij…. zucht. Toch maar gaan accepteren? Zo lastig. Ik ben zo niet mijzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s