Hoe makkelijk stap je uit een groepsapp?

Ik moest in het begin wel wennen. Spreek je af met een groep mensen heb je ineens een groepsapp. Of een kinderverjaardag…. daar wordt ook een groepsapp voor gemaakt. Alles wat nieuw is, is wennen. Dat laatste is gebeurd. Ik vind het eigenlijk wel makkelijk. Zo zie je foto’s van het kinderfeestje waar je kinderen zijn. Altijd leuk om iets te zien van je kinderen. En die andere groep app…. zoals een dag winkelen met tantes en nichtjes die kan je opheffen na het dagje uit of je laat hem staan voor een volgende keer. Dan heb je meteen iedereen weer bij de hand.

Maar mijn lijst met groepen wordt groter. Daardoor onoverzichtelijker. Ik ga er toch een paar uitgooien. Sorry als jij er een van bent. Maar meer dan een jaar niet gebruikt is exit. We kunnen altijd weer de draad oppakken als wij daar behoeft aan hebben. Dus hierbij; wij hebben geen ruzie hoor. Ik ben gewoon aan het opruimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s