Vlooien.

Die kunnen hier niet in huis zijn. Echt niet. Ons konijn zit altijd binnen. De kat loopt met mooi weer buiten aan een riempje. Zij heeft een anti vlooienband, mega duur, die 6 maanden zou werken…… Nu twee maanden verder zie ik ze springen.

Vlooien. Zucht. Morgen koop ik maar weer zo’n mega dure band. Het konijn heb ik druppels tegen vlooien in zijn nek gedruppeld. De beesten gaan vannacht op de gang. Zo kan ik de woonkamer vol spuiten met spray tegen vlooien. Verder twee keer per dag stofzuigen.

Iemand nog andere tips?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s