Middelburg.

Het was bewolkt vandaag. Maar gelukkig droog en niet koud. Wij begonnen met een rondvaart. Was mooi. Daarna de stad doorgelopen. Pfff, de wandeling werd steeds langer. Maar zoveel mooie dingen gezien. Weg van het toerisme. Wat een mooie gebouwen.

Hierboven het smalste straatje. Het was even zoeken.

Om 17:30 naar een burger restaurant geweest. Was weer lekker. Daarna terug naar ons Zeeuwse huis. De koelkast moest nog leeg gegeten worden. Morgenvroeg pak ik mijn koffertje wel in. Ik had het kleinste koffertje. Weinig inhoud. Die heb ik in vijf minuten ingepakt. Morgenvroeg nog even naar de Soete Suikerbol voor een bakkie en om Zeeuwse lekkernijen te kopen om uit te delen aan vrienden en familie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s