Laatste volle dag Zeeland.

Zondag rustdag. Voor het eerst uitgeslapen. Om 9:30 kwam de laatste naar beneden. Het is ongelooflijk wat weer betreft. Twee weken geleden was de weersvoorspelling niet best. Schijnbaar was er iets in de lucht gebeurd waardoor het weer onverwacht omsloeg. Wat een geluk. Elke dag buiten geweest. In onze tuin kunnen relaxen. Af en toe hadden wij zelfs het zweet op onze neus.

Vandaag een week geleden de fietsen ingeleverd. Wij hadden er twee gehuurd. Ideaal voor een boodschapje. Mijn nichtje en ik brachten de fietsen naar de receptie om ze in te leveren. Daarna wachten op de oudjes in de auto. Geweldig. Zoef, ze reden ons bijna voorbij. Wij zwaaien. Meneer de chauffeur vol in de remmen. Vijf oudjes schieten met hun hoofd naar voren, whahaaa. Wat een volk.

Op naar Middelburg. Wij gingen voor een rondvaart en wat te eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s