La famiglia.

Met de familie naar Neeltje Jans. Iedereen loopt overal. Maar uiteindelijk, zonder stress, vind je elkaar wel weer. Er is nog niemand omgeroepen omdat deze kwijt was. Dan doe je het toch goed als groep. De een slooft, de ander slenterd en ik….. maak altijd dubbele kilometers. Ik heb graag de pas erin. Wij vullen elkaar op deze manier wel aan. Ik mis nog weleens wat. Wat gehoor betreft sta ik op nummer een. De rest is van slechthorend tot aan bijna doof. De omgeving merkt dit ook. Wij schreeuwen naar elkaar en als iemand ons aanstaart zeggen wij; zij is bijna doof. Zo kunnen wij legaal schreeuwen ๐Ÿ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s