Brocante markt.

Ik zal handhaven! En zo is het πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦!

Precies een week geleden in Zeeland……. gingen wij naar een brocante markt in Zierikzee. Een hele grote. Met z’n zevenen in een auto vol deuken πŸ€ͺ op naar de markt. Wat hebben wij een lol gehad. De dames gingen voor kleding. Dingen voor 1 euro! Ik heb twee kledingstukken voor weinig. Helemaal happy. Als je daar iets van friet bestelde werd je bestelling omgeroepen als het klaar was. Geweldig. Een oudere dame vanuit de frietkraam riep door de microfoon; bestelling nummer 71 is klaar, het gaat hier om een kaassoufle. πŸ€£πŸ˜‚. Te grappig voor woorden.

Toen wij een plek hadden gevonden om een bakkie te doen keek ik naar rechts. Daar hing een bord waarop stond; verboden te roken…… onder het bord zat een meneer op een stoel een sigaret te roken, Whahaa. Hoe verzin je zoiets. Mijn oom maakte hier stiekem een foto van. Daar kunnen wij nog steeds om lachen.

Nadat wij uren hadden rondgelopen (je kon een kruiwagen huren om je aankopen in te doen, maar ook een oudere oom πŸ€ͺ), gingen wij door naar Zierikzee city. Gezellige boel daar.

Rondje centrum gedaan en doorgelopen naar het water. Bij een iets te chique tent gaan zitten voor een broodje. Mijn oom die geen tanden meer in zijn mond heeft en zijn haar zelf knipt…… wilde daar een broodje gaan eten. Hahaa. Prima. Het was zeker niet goedkoop maar echt heeeeeel erg lekker. Wat hadden wij weer een lol met z’n zevenen. Mensen kijken, commentaar geven en ondertussen veel teveel lawaai maken.

Einde middag kapot op naar ons huisje. Mijn tante, nichtje en ik gingen naar de Albert Hein. Spullen gehaald voor salades en mini pizza’s van de pizzarrette. Dit vonden wij eeeeenig. Wat leueueuk (woorden van Martien). Daarna nog even in het donker op een ligstoel buiten gezeten op zoek naar vallende sterren. Mijn wensenlijstje die in mijn hoofd zat niet allemaal kunnen wensen, zucht.

Stilte voor de storm….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s