De duinen in. www.tips4family.nl

Van ons huisje door de duinen via het bos naar het strand gelopen. Drie kilometer heen en drie terug. Best een aardige wandeling door het zand op slippers in die hitte. Eenmaal bij het strand snel gaan zitten in een strandtent. Iets gedronken. Wat is het toch lekker bij de zee. De geur, wind en geluid van de meeuwen.

Geen idee wat bovenstaand moet voorstellen. Het leek op een schilderij op doorzichtig papier. Was bovenin de duinen te zien.

Links van deze duinen staan de delta werken. Ook mooi iets van gezien te hebben. Dit gaan wij nog een keer bezoeken. Ooit heb ik daar overheen gevlogen. Een arts in mijn ziekenhuis had een vliegbrevet. Met een paar collega’s gingen wij een keer mee vliegen. Slinger de slinger, linksom en rechtsom. Ik begon te spugen. Zakje vol. Tweede zakje erbij. Wacht maar, als we landen voel je je weer beter. Dus niet. De hele rit in de auto terug naar Ede bleef ik misselijk. Een collega van mij met snor had de stukken erin hangen. Eenmaal op het werk terug aan gekomen had hij behoefte aan eten na al dat spugen. Wij hadden toen magnetron maaltijden. Meneer had zo’n trek. Een lasagne maaltijd werd in de magnetron gegooid. Zonder gaatjes in de folie te prikken. Je raadt het al. Magnetron op full speed. Geen seconde te verliezen om eten naar binnen te werken. Ineens hoorden wij; KABOEM! De maaltijd was ontploft. De lasagne droop van het plafond van de magnetron af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s