Movie world.

Precies twee weken geleden ging ik met vrienden en mijn kinderen naar park movie world in Duitsland. Wat was het leuk.

Wij waren het park net binnen. In het Nickelodeon gedeelte. Voor kinderen dus. Ik ging de eerste de beste attractie in samen met Daan, Eva en een vriend. Die laatste hield niet van achtbanen. Dus als hij in deze durfde dan zat het wel goed. Kan nooooooit eng zijn. Met z’n vieren in een karretje omhoog. Daar ging die dan. 4 bochten van 180 graden naar links en 4 maal naar rechts. De eerste begon ๐Ÿ˜ฑ. Ik dacht dat ik uit mijn karretje werd geslingerd. Schrok me helemaal te pletter. Toen werd ik bang. Bocht nummer twee begon ik te gillen. Bij elke bocht steeds een beetje harder. Hoor ik achter mij; doe eens effe rustig joh. Whahaaa. Alsof hij het zo leuk vond. Daarna een vrije val naar beneden. Daar werd een foto gemaakt. Ik heb nog spijt dat ik die niet gekocht heb. Ik dacht echt dat ik aan het doodgaan was dus je kan wel nagaan hoe mijn gezicht stond. Daan zat naast mij. Hij had zijn arm om mij heen en stond met een glimlach op de foto. Net als Eva, die keek ook heel ontspannen. Najaaa, hoe kan dat nou?

Daarna in andere achtbanen geweest. Ook een waar je in een stoel hing. Daan en ik naast elkaar. Klaar voor vertrek? Zekers. Chips. Ik had mijn slippers aan. Whahaaa. Zie je het al voor je? Over de kop en de slippers die weg vliegen. Snel uitgedaan en achter mijn rug gestopt. Eva stond toe te kijken. Ik zei naderhand vol trots; mama, heeft maar 1 keer gegild. Nee hoor zei ze; ik hoorde je 2 keer. Oh ja, kan wel kloppen. Maar halverwege de attractie durfde ik Daan aan te kijken en zei ik; deze is echt leuk!

Aan het einde van de dag gingen de kids gek doen. Het was lekker rustig. Dus zij gingen nog overal in zonder in een rij te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s