Wel of geen tikkie ….

De een gebruikt op zijn telefoon een bankier app of tikkie en de ander is er fel op tegen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tikkie wel handig vind.

Afgelopen jaar was ik klassenmoeder. Als je dan van 24 leerlingen een euro vraagt…. die euro in een envelop met naam erop. Wat een boekhouding. Nu keek ik naar mijn app van wie ik het geld had gekregen. Compleet? Hoppa, kado gekocht voor de juffen namens de klas. Ik vind tikkie ideaal. De app is ook nog eens makkelijk te installeren. Een kind kan de was doen (krijgen ze een tikkie voor ๐Ÿคช).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s