Mijn huis is hitte golf proof.

Vanaf vandaag wordt het warm en warmer. Erg? Ach, ik ben erop voorbereid. Afgelopen weekend heb ik het huis van boven tot aan beneden gepoetst. Doe ik echt niet elke week hoor. Je leeft maar een keer. Als je op je sterfbed ligt en moet zeggen dat je een kwart van je leven gepoetst hebt….. vind ik echt niet stoer. Geniet, dat is wat je met het leven zou moeten doen.

Vrijdag nog gewerkt. In de avond kon ik met eten aanschuiven bij een vriendin. Zij en ik waren niet alleen. Met z’n vieren. Wat een lol weer samen. Heerlijk gegeten. Bakjes stonden klaar voor de restjes om mee naar huis te nemen ๐Ÿ˜‚. En er werd zowaar een modeshow gelopen op het dak terras. Het was weer super gezellig. Dank Jose, Roswitha en Marianne.

Zaterdag nam ik het hele huis onder de loep. Wat moest er gebeuren? Alles is inmiddels schoon. Heerlijk idee. Alle wassen gedraaid, badkamer schoon, overal gestofzuigd en gedweild. Toiletten schoon. In de avond kwam een vriendin voor een bakkie. Samen met haar dochter. Speelt die dochter met de hamster. Wij zitten buiten. Zie ik ineens een hamster over de drempel naar buiten vallen. Hahaaa. Gelukkig liep Hammie Hamstra de hamster niet naar binnen onder de bank….. ik kon hem pakken en terug zetten in zijn kooi. Weer een gezellige avond.

Zondag. Ik vroeg mijn ouders op de koffie en daarna wilde ik met mijn vader de overkapping schoonmaken. Zo’n mega klus. Deze wordt namelijk zwart dankzij onze gas vuurhaard. Mijn moeder en ik kletsten bij een bak koffie. Ja, pa, ik kom zo helpen, echt waar….. oeps. Ineens was hij klaar. Sorry….. s’middags nog bij een vriendin op ziekenbezoek geweest. En het zwembad gecontroleerd op chloor gehalte etc. Tippie toppie in orde. En in de avond, uiteindelijk veel te laat geworden, kwam nog een vriendin hier. Pfew. Wat heb ik toch een fijne vriendinnen โค๏ธ.

Mijn huis is klaar. Schoon. De tuin is gesnoeid. Het zwembad is 30 graden proof. Laat de hitte maar komen. Ik ga vanaf dinsdag genieten van mijn kinderen. Samen spelen. Samen genieten.

k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s