Victoria secret spray.

Kennen jullie dit verhaal nog? Lang geleden…. er was eens…. mijn ex was toen nog bij ons als gezin. Hij ging met een collega op reis voor zijn werk. Lang op reis. Kwam terug. Hij gaf mij toen een Victoria secret body spray. Wat rook deze lekker. Helaas vertelde hij op een gegeven moment hoe hij bij dit idee kwam. Zijn collega kocht deze spray voor de honden als zij nat waren, want dan stonken zij zo. Maar nadat ze de spray gebruikten rook het weer lekker in huis. Ok, leuk verhaal. Maar wat betekend dit voor mij? Ik krijg een spray, die lekker ruikt…. Maar iets met beesten en ter vergelijking met mij? ๐Ÿคฃ Ik kon er wel om lachen hoor. En dankzij die actie van ze heb ik nog steeds een huis wat lekker ruikt.

Inmiddels is deze spray niet weg te denken uit ons huishouden. Mocht ik gekookt hebben met veel kruiden… of iemand heeft een slechte grote boodschap in het toilet achter gelaten?

Dan komt deze spray tevoorschijn. Victoria secret rules! Veel voor weinig. Af en toe in de aanbieding bij de Etos of Kruidvat. De volle mep kost 10 euro. Maar serieus, ik doe wel een jaar met 1 zo’n spray.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s