Salted karamel popcorn.

Ik heb de magnetron popcorn bij de action ontdekt. Stukje goedkoper dan bij de supermarkt. En ik vond een nieuwe smaak. Salted karamel. Als hier een berg kinderen over de vloer zijn maak ik vaak een bak popcorn en zet ik rauwkost neer. Een waterkan en een kan met oploslimonade.

De salted karamel popcorn geprobeerd. Klinkt goed toch? Nou, ik kan zeggen; niet te nassen. Volgens mij was de karamel gemaakt van nep suiker, zoetstof. Vreselijk die nasmaak. Ik heb nog twee zakjes over. Wie wil. Alle kinderen en ik vonden het helemaal niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s