Mega hooikoorts.

Gisteren ging ik met mijn kinderen naar de verjaardag van mijn schoonzus. Diezelfde dag was en is ook de trouwdag van mijn broer en schoonzus. Hoe bijzonder is dat?! Toen mijn schoonzus 30 jaar werd ging zij trouwen met mijn allerliefste broer.

Gisteren mochten wij dit met familie en vrienden vieren! Zo leuk. Om 12:30 liep ik met mijn zoon en dochter de tuin in van mijn broer en schoonzus. Binnen een minuut zaten de ogen van Daan dicht. Hij kreeg een anti allergie pilletje van mijn schoonzus. Iets later gingen de luiken van mijn dochter dicht. Mega rode ogen. Zo vervelend. Ook Eva kreeg een pilletje. Deze hielp bij haar maar matig. Misschien omdat haar weerstand minder is ivm haar wond? Geen idee.

In de avond gingen mijn zoon en dochter op tijd slapen. Mijn zoon vroeg om een extra pil. Prima. Gegeven. Mijn dochter probeerde mij aan te kijken. Helaas. Haar ogen zaten dicht. En zij wilde geen pilletje. Mijn zoon ging relaxed slapen. Mijn dochter ging naar bed met een open wond en dichte ogen door de hooikoorts. Prima. Haar keus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s