Gezonde spaghetti.

Het recept van Jami Oliver. 5 ingrediΓ«nten. Pasta, knoflook, een groene groente zoals broccoli of een blad groente, parmezaanse kaas en olijf olie. Meer heb je niet nodig. Je kookt de pasta met knoflook en bladgroente. Op een gegeven moment haal je de groente en knoflook uit de pan. Deze stop je in een blender met de parmezaanse kaas, kookvocht en olijf olie. Lekker pureren. Eventueel wat zout en peper. Daarna giet je de boel bij de pasta. Ik had volkoren spaghetti. Mijn zoon had liever pesto door zijn pasta. Prima. Drie soorten pasta had ik op tafel staan. Ieder kon pakken waar hij zin in had. Heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s