Een salamander.

Gevonden in de tuin. Ik wist niet dat die hier liepen. Mijn broer vond deze toen hij aan de klus was in mijn tuin. Eva erbij gehaald. Ze wilde deze houden. Een hele tijd mee rond gelopen. Zelfs binnen op de bank liet ze het beestje over haar handen en kleren lopen. Super rustig beestje. Maar om nou te houden? Dan had ik een grote glazen bak moeten aanschaffen, een deksel, een water plekje, stenen, eten….. nee hoor. Te duur allemaal. Deze gaat weer terug de natuur in. Bij de vijver hebben we ‘Tompie’ weer vrij gelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s