Kijken jullie ook tv in de tuin?

Wat een genot. De techniek staat toch voor niks meer tegenwoordig. Ik kan via mijn I-pad en zelfs mijn telefoon televisie kijken.

Op een gegeven moment had ik een poort van de modem nodig voor de computer van mijn zoon. Dus mijn televisie boven ging eruit. KPN gebeld. Ik kreeg een switch van ze. Pffff, nog steeds geen tv. Zucht. Weer bellen met KPN. Alle testjes gedaan die ze vroegen. Nog steeds geen tv. Er zou een monteur komen. Daar ga ik niet voor betalen hoor, anders ga ik naar Ziggo. Tegen het zere been. Ik kreeg een monteur, gratis. En Pfew, wat is die man lang bezig geweest. Na een uur deed de televisie het boven weer. En toen had ik nog iets. De WiFi…. in de tuin is soms slecht. Hatsekidee, ik kreeg een gratis versterker. Dankjewel KPN voor de goede service.

Ik heb een Up to date huis. Een modem die werkt, een switch met nog poorten over, alle apparaten werken en goede WiFi door het hele huis! ๐Ÿฅฐ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s