Slagroom en kraamtijd.

De tijd van meloenen, aardbeien, druiven en etc komt er weer aan. Heeeeeeerlijk. Onze eerste bak met aardbeien is op. Heerlijk van gegeten. Met een dot slagroom. Ik moest toen meteen denken aan mijn kraamtijd. Ik was in de zwangerschapstijd niks aangekomen. Wilde wel borstvoeding geven. De kraamverzorgster gaf mij toen vers fruit met veel slagroom. Heerlijk was dat. En nu? Nog steeds lekker. Alleen kan ik het nu niet gebruiken ๐Ÿ˜ฌ. Toch maar doen. Alles voor de kids. Zij kunnen het wel gebruiken, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s