Ik heb ze weer binnen. Peper planten.

Ik ben er dol op. Pepertjes planten. Deze planten zijn zo makkelijk in onderhoud! Ik heb er vier van gekocht. Ze kunnen nu al in de tuin. En ze blijven maar groeien. Zelfs in het begin van de herfst. Wat ik teveel heb deel ik uit aan de buren en vrienden. Mocht ik dan nog steeds over hebben, wat best vaak gebeurd, ze groeien als een malle, kan ik ze invriezen of drogen. Zo heb ik het hele jaar plezier van pepertjes. Vier plantjes. Een jaar lang pluk ik hier de vruchten van.

Voor nu. Ik heb nu al een mega oogst. Mocht je er een paar willen hebben? Vraag maar. Ik lever wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s