Genieten van het weer.

Gisteren heb ik gewerkt. Jawel, eindelijk over uren gemaakt. Van 9:00 tot 20:30 mocht ik werken. Very happy. Zo kan ik een keer een dag vrij nemen om iets leuks met de kinderen te doen.

Vanmorgen bij mijn dochter in de klas mogen kijken. Mijn ouders waren er ook. Daan riep al van ver oop! Kids zijn gek op opa en oma. Fijn dat ze er nog voor ze kunnen zijn. Vandaag is ook de dag dat ik het huishouden doen mag. Gewoon omdat dit rijmt. Haha. Huisje schoon. Boodschappen in huis. Nu even de tuin in. Een uurtje. Daarna weer een afspraak. En wat zie ik ๐Ÿ˜ฑ?!

Gelukkig is de kat er, net als ik, bang voor. De kikker hield zich dood. Ik twijfelde even. Een klein duwtje gegeven. Het leeft nog, Pfew.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s