De buuf knipt de nagels van het konijn.

Ons huiskonijn kwam op een gegeven moment niet meer uit zijn hok. Ik had geen idee waarom niet. Ik dacht door de kat. Op een gegeven moment maakte ik zijn hok schoon. Dus meneer moest zijn hok uit. Hij sprong op de bank. Met zijn teen nagels gekromd. Het zag er niet uit! Zelfs pijnlijk uit. Pootjes op de bank en de nagels in de lucht. Arm beest. Ik had zijn nagels moeten knippen. Wist ik veel. Voorheen zag ik het niet, meneer zat met zijn pootjes in het stro.

En toen kwam de buuf met de knipper. Wat een opluchting voor meneer konijn. Hij komt weer uit zijn hok. Zo gezellig. Een konijn die naast je op de bank zit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s