Mijn nachtdienst weer gehad.

Gisteren om 8:00 stond ik met mijn dochter op de sport olympiade in Ede. Ik had haar twee keer in mijn groepje. Altijd leuk. Daarom help ik ook graag mee op school. Maar wat was de wind koud! Als de zon er even bij kwam ging het nog wel. En er was geen warme koffie of thee 😱. Volgend jaar neem ik een thermoskan koffie mee. Om 13:00 had ik mijn groepje bij school afgezet. Snel naar huis. Spullen pakken voor een overnachting in het ziekenhuis.

Je raadt het al. De hele nacht niet gewerkt. Zucht. Ik word er bijna moedeloos van. En als je dan maar lekker slaapt hier. Helaas. Teveel herrie op de gang. Ander bed. Ben kapot dankzij afgelopen 24 uur. Ongelooflijk. Maar wederom fijn voor de patiΓ«nten uit Ede en omgeving, zij hoefden niet geopereerd. En mijn collega’s zijn ook blij. Zij wilden liever niet werken.

Mijn noodrantsoen, een rookworst met mosterd voor het nachtwerk niet nodig gehad. Pfff, dat ding raakt nog over de datum.

En als klap op de vuurpijl; ga je douchen. Geen handdoek. Een kussensloop gebruikt. Loop je het ziekenhuis uit, kom je de opvolg dagploeg tegen. Die ging meteen aan het werk. Boodschappen doen; iedereen liep mega in de weg. Mmmmh, ik lijk wel chagrijnig. Dat is lang geleden. Gelukkig loopt hier in huis mij niemand voor de voeten. Toch iets positiefs. 🀣

One thought on “Mijn nachtdienst weer gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s