Mijn zoon wilde niks met beesten te maken hebben.

Mijn zoon wilde niks met beesten te maken hebben. Heeft, of had, hij van zijn vader. Als gezin kwam hier nog geen goudvis in huis. Toen paps weg ging schonk hij zijn dochter ineens een hamster ๐Ÿ˜ฑ. Huh, nu wel? Maar wat waren wij blij met onze Sonic de hamster. Daarna kwam Bob ons huiskonijn. Wat een fijn en lief beest. En warempel, zoon Daan werd verliefd op Bob. Toen kwamen er 2 goudvissen. Staan gewoon gezellig. En ineens hadden wij een kitten. Mijn zoon zei steeds; als deze groot is vind ik haar niet meer leuk. En wauw, zoals ik al vaker melde, hij os dol op haar. Op al onze beesten. Vorige week heeft hij voor het eerst de hamster op zijn hand gehad. Bob geeft hij netjes elke dag voer met een aai en een knuffel. En de kat….. die is zo gek op Daan. Zij slaapt graag in zijn jassen, de geur van Daan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s