Help! Mijn kinderen willen niet naar de burger King.

Dit is toch niet normaal? Mijn kinderen willen niet naar de burger King. Ze hebben liever frieten van thuis zoals mama ze maakt. Lekker dan. Mama wil zoooooo graag naar de burger King. Krul frieten, crispy chicken, oreo milkshake en een extra dikke cheese burger. Maar ik ga echt niet alleen hoor.

Nu was ik laatst met de happy divorced wives club bij cha house. De lekkerste sushi gegeten. Meteen plannen gemaakt voor een volgend culinair uitje. Het wordt de burger King! Yes! Dan gaan wij wel op de fiets. De calorieΓ«n meteen verbranden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s