Met de kat aan de riem een dierenwinkel in.

Gisteren moest onze kat haar jaarlijkse prik. Mijn dochter, buurmeisje en ik hadden de kat aangelijnd. En voor de zekerheid in een mini bench gestopt. Toevallig kwam de buurvrouw net aanlopen. Met z’n allen in de auto.

Dolf was best wel lief. Ze liet alles toe bij de dierenarts. Ik zei nog; ze gaat blazen bij de prik. Helemaal niks. Alleen maar mega trillen. Maar daarna werden haar nagels geknipt. Ik had haar in een strakke houdgreep. Ik moest echt veel kracht zetten. Ze ging tekeer. Niet normaal zeg. Dat gaat mij thuis nooit lukken. Zucht.

En wat ik al dacht; Dolfje heeft overgewicht. 3 ons. Vanaf nu ga ik haar voer afwegen. Schijnbaar heeft ze geen rem. Het is niet anders. Baasjes lijken vaak op hun beest, toch? Arme Dolf. Ze heeft het van mij, geen rem hebben met eten ๐Ÿคช.

De meisjes wilden daarna door naar de dierenwinkel. Dolf aan de riem mee. Ze liet zich door iedereen aaien en optillen. Schatje. Ik kocht een zakje met snoepjes voor haar…. daar gaan we al. Ik ben een feeder, sorry. Normaal zou ik dit niet doen, maar ze had het verdiend. Eigenlijk krijgt onze kat buiten haar brokjes om niks anders. Geen blikvoer of snoepjes. In de winkel gaf ik haar al een snoepje. Waarschijnlijk door de spanning gaf ze over. Oeps.

Een dame van de winkel vroeg hoe ik dat voor elkaar had gekregen, een kat aan een riem. Vanaf dag 1 gedaan. Niet meer en niet minder.

De meisjes zagen een klein konijntje. Ons buurmeisje had nog een konijn nodig. Anders zou die ene die ze hadden eenzaam zijn. Dus wij kochten een zus voor grote zus konijn.

Het was weer een leuk avontuur in de dierenwinkel/bij de dierenarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s