Kleine meisjes worden te snel groot en bijdehand.

Om 12:00 ging Eva met haar buurmeisje alvast naar huis. Ik bleef op het schoolplein zitten bij mijn zoon. Zijn vriendje moest even een mobiel thuis ophalen. Daan wilde graag dat ik bij hem bleef. Prima. Gezellig.

Dus wij komen iets later thuis. Zie ik een briefje op de deurmat. Op nummer 83 zou een pakje liggen. Loop ik naar binnen. Zeggen de dames; wij hebben het pakje al opgehaald. En geopend….. daar ligt een diamond painting schilderij van een unicorn. Het kado voor ons buurmeisje aanstaande zaterdag. Dus ik zeg; tessa! Dit is je kado voor zaterdag….. oepsie. ๐Ÿ˜‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s