Help! Iets met internet als alleenstaande ouder.

Pffff, ik heb via pc privΓ© project een laptop kunnen aanschaffen. Ik werk gewoon vele weekenden extra voor een computer. En dan…. tjee. Ik heb totaal geen verstand van computers. Hoe en wat moet ik downloaden? Gelukkig geeft de computer tegenwoordig aan wat ik zou kunnen en willen. Echt easy peasy. I love Windows. Ik kwam van Apple. Maar whow! Wat is deze computer van Windows 10 makkelijk te installeren. Binnen een uur was alles klaar. Outlook. Virus scanner en een spel als fortnite staat erop.

En dan klaagt je zoon over slechte WiFi. Zucht. Ik ging hiermee naar Verkerk op de parkwerk. Deze man gaf mij een kabel. Doei WiFi. Hallo rechtstreekse verbinding. In eerste instantie kreeg ik deze niet in de laptop. Ik weer terug naar de winkel. Deze meneer hielp mij zo goed! Ik liet hem mijn laptop zien die ik mee had genomen en een foto van de rauter. Wat een fijne tips kreeg ik.

Als alleenstaande ouder, digibeet, kwam ik er toch. Dankzij mijn foto’s van de KPN rauter en de super tips van meneer van Verkerk op de Parkweg.

Ik heb alleen nog een uitdaging. Ik heb vier keer een ingang voor internet en ik heb vijf snoeren. Ik kan nu gaan televisie kijken boven 😱. Is hier een oplossing voor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s