School voetbal toernooi, kinderboerderij en een vader.

Mijn dochter heeft ineens het fietsen ontdekt. Ik ben allang blij. Het liefst gaat zij elke dag een stuk fietsen. Ik hobbel er achteraan. Het liefst met een doel. Soms om een boodschap te doen bij de stadspoort/winkel centrum. Vandaag gingen wij naar het school voetbal toernooi. Mijn zoon zit in groep 6/7. Is groep 6. Groep 7 ging voor het voetbal toernooi. Eigenlijk moest hij mee als supporter. Mmmmhhh, ik kreeg hem niet mee. Maar mijn dochter wel! Zij zag weer een fiets rit. Mijn ouders kwamen ook daar. Gezellig. Een bakkie koffie genomen en ondertussen lekker kijken en genieten van de kids die speelden namens de Panta Rhei!

Op de terug weg kwamen wij langs een kinderboerderij. Mijn dochter is verliefd op elk beest.

Alles werd geaaid. Eva wist zelfs dat je voor 50 cent voer kon kopen voor de geiten ๐Ÿ˜จ.

En als klap op de vuurpijl zag zij haar vader lopen. Dit was sarcastisch bedoelt. Maar wat moest ik lachen. Ze is echt gek op haar vader. Maar die kan soms stinken. En als je dan een varken ziet….. een en een is twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s