Wasstraat of op de oprit?

Ik heb mijn auto gewassen. Met een emmer water en een met sop. Pfew. Een hele klus. Vooral de velgen. Maar ja, I did it. De kinderen baalden. Ze kregen geen cola lollie van de wasstraat.

Jammer dan. Volgens mij ben ik zo veel goedkoper uit. Een nadeel. De wasstraat maakt de auto ook van onderen schoon. Daar kom ik niet met mijn emmertje. Dus een keer na de winter met pekel gebeuren lijkt het mij handig om de auto door de wasstraat te gooien.

Maar voor nu, misschien gaat het nog vriezen, wordt er pekel gestrooid, ga ik voor een emmertje water en sop. Lekker goedkoop. En goed voor beweging. Ik pak nu zoveel mogelijk dingen aan om te bewegen. Dus in plaats van zittend door de wasstraat te gaan, ga ik nu hop, in actie met een emmer sop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s