Goedgekeurd stempel op mijn hoofd.

Zo, ook weer gehad. Twee jaar later….. Afspraak bij de oncoloog en chirurg. Beidden zijn tevreden.

Eerst de oncoloog. Alles prima. Daarna de chirurg. Hij en ik zijn het met elkaar eens dat we stoppen met controles bij hem. Heeft geen meerwaarde. Ik weet zelf wel wat ik eventueel kan voelen als het niet goed is. En wij zien elkaar op het werk. Wij werken samen. Dusss, dit was de laatste afspraak bij hem. Hopelijk voor altijd.

Zegt hij aan het einde van het gesprek; je ziet er goed uit. Dank. Ik klaagde over een paar kilo teveel. Daar moest ik volgens hem zuinig op zijn mocht ik ooit een reconstructie willen. Ik wist het, hahaa. Mijn extra kilo’s zijn een investering voor mijn toekomst ๐Ÿ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s